2017 Dreams

Alles begint bij de viering van onze tiende verjaardag.
Na afloop is het bedtijd, Wendy krijgt bezoek in de nacht van Peter Pan. Deze leert haar hoe te vliegen en samen gaan ze naar Fantasieland. Daar vinden ze in zijn schuilplaats een kist met herrinneringen. Van een geest die al je wensen laat uitkomen tot een avontuur in de jungle of een levend schaakspel. Wendy wordt ontvoerd door kapitein Haak en zijn piraten en Peter schiet te hulp. Die piraten zijn echter niet gewoon piraten, ze zijn vervloekt tot ondoden.
Nadat ze Haak verslagen keren ze terug naar Londen en komen ze Cruella De Vil tegen. Deze wil een bontjas laten maken van 101 dalmatiėrs...

In het tweede deel zijn we opnieuw in de slaapkamer. Het begint te sneeuwen. Wendy neemt een sneeuwbol vast en fantaseert over Arendelle en haar legendarische Sneeuwkoningin.
Terug uit Arendelle, ziet Wendy haar eigen droom in vervulling gaan wanneer ze wordt uitgenodigd voor het prinselijk bal. Een overbekend verhaal over een zekere persoon die haar glazen schoen verliest...

De Cast:

Kevin Van der Perren, Belgie

De beste Belgische schaatser ooit met een indrukwekkende collectie van 8 nationale titels en 2 bronzen medailles op de Europese Kampioenschappen (2007 en 2009).
Kevin heeft als een van de weinige kunstschaatsers zijn land vertegenwoordigt op wel drie Olympische Spelen. Salt Lake City 2002, Turijn 2006 en Vancouver 2010.
Winnaar van TV-programma ‘Sterren op de Dansvloer’
Hij staat bekend om zijn indrukwekkende triple-triple-triple sprongcombinaties, die hij ook in shows met gemak uit zijn mouw schudt. Maar dat niet alleen, naast de passievolle solo-optredens, teamt hij ook regelmatig op met zijn vrouw Jenna in unieke paar-programma's.


Jenna McCorkell, Groot-Brittanië

Jenna is de meest succesvolste schaatster van Noord Ierland. Ze is 11-voudig Brits Senior kampioene en heeft de top 10 behaald tijdens de Europese Kampioenschappen 2010 en 2011. Ook zij heeft de kleuren van haar land verdedigd op de Olympische Spelen in Vancouver & Sochi.
In shows bespeelt zij het publiek met gemak met haar charmes, en vertolkt net zo makkelijk de onschuldige "damsel in distress" als de "femme fatale".
In de voorgenoemde unieke combinatie samen met Kevin, doen zij er nog een schepje bovenop door te laten zien hoe de verschillende triple sprongen synchroon uitgevoerd nog net een treetje meer indruk maken, maar ook tonen zij met gemak een aantal van de gecompliceerde paarliften.

Maar meer oude bekenden keren terug:

Max Leleu - Belgisch Kampioen en Vlaams Kampioen miniemen
Giulia Castorini-Wang - Belgisch Kampioen en Vice Vlaams Kampioen Miniemen
Marthe Demeyer - Belgisch Kampioen Novice A en Vlaams Kampioen Advanced Novice
Lisa Van Genck - Vlaams Kampioen Junioren en Vice Belgisch Kampioen Junioren
Charlotte Vandersarren - Belgisch Kampioen Junioren Vlaams Kampioen senioren, en deelname aan het Europees Kampioenschap en het Wereld Kampioenschap junioren

En Internationale Gasten

Dani Harrison - Senior GBR Kampioen, deelname aan EK en WK junioren
Abbie Forman - Junior British sschaatster

 


Design by Mireille Geurts - Content by www.IceFantillusion.com - Contact