Welkom bij
Ice Fantillusion

Ice Fantillusion is een groots schaatsevenement in België waarin de meest getalenteerde Belgische schaatsers van alle leeftijden en categorieën samen komen.

Deze unieke ijsshow is opgericht in 2007 door Belgisch meest befaamde schaatser Kevin Van der Perren en zijn vrouw, de Britse kampioene Jenna McCorkell.

De shows worden georganiseerd in Liedekerke door de vzw Ice Fantillusion. Elk jaar neemt de show u mee in een verassend avontuur.

De tiende verjaardags editie zal de titel "Dreams" dragen.

Sinds het begin van het avontuur heeft Ice Fantillusion steeds op de steun mogen rekenen van enkele nationale en internationale gasten zoals Staf Coppens en zijn vrouw Monique van “Sterren op het IJs”, bekende zangers Dean en Wim Soutaer, Brits kampioen kunstschaatsen Elliot Hilton, kunstschaatsers Vicky Ogden en David Richardson, Alex Wilde, Russische topschaatsers Zaldua /Suchanov, Brits toppaar Stacey King en David Kemp enz.

De 2017-editie zal zeker en vast deze traditie voortzetten met onder andere de terugkomst van bekende en het introduceren van nieuwe gezichten.

Ice Fantillusion is voor de (jonge) talenten van België een uitgelezen kans om hun schaatskunst aan het publiek te tonen en daarmee een zeer waardevolle ervaring op te doen.

Naast dit alles is het ook de gebundelde uitkomst van het harde werk van bijna honderd vrijwilligers.

Live zang, grappige en leuke acts voor kinderen, acrobaten op het ijs, schaatsers met vuur, dans, etc zijn enkele voorbeelden van de verassende elementen die Ice Fantillusion aan het traditionele schaatsen heeft toegevoegd. Een waar theater op het ijs.

Naast het geven van deze shows, is het Ice Fantillusion showteam ook boekbaar voor uw eigen evenementen.
Kijk op de boekings-pagina voor meer informatie.

Ice Fantillusion zal ook speciale shows voor scholen aanbieden.

Maak deel uit van de 2017 experience, wordt één van onze trotse sponsors of bezoekers en help ons om dit avontuur in leven te houden voor vele komende jaren.
Design by Mireille Geurts - Content by www.IceFantillusion.com - Contact